Good Food Good Mood

 In Afhalen & Bezorgen, Heart4Food Menu, Leefstijl, Macrobiotisch, News, Nutrition, Plantaardig eten, Veganisme, Veganistisch, Vegetarisch, Weight Control, Yoga
Voedt bewust je lichaam, geest en ziel
Zo ziet het Menu van De Week van Heart4Food er uit:
  1. We geven groenten en fruit dé hoofdrol. Want groenten zitten boordevol goede voedingsstoffen, bevatten weinig calorieën en zijn bovendien licht verteerbaar. We halen gezonde suikers uit fruit en rauwe honing.
  2. We eten (bereiden onze maaltijden) met het seizoen mee. Door met het seizoen mee te eten, wordt het milieu een stuk minder belast. Het is voor ons belangrijk om lokaal en seizoensgebonden te eten. Ons lichaam heeft voor elk seizoen bepaalde voedingsstoffen en grondstoffen nodig. Elk seizoen heeft zijn behoeften en rijkdom aan voedsel. De natuur is verbonden met ons lichaam. Dus eten (bereiden) wij voedsel uit de eigen regio. We kiezen in de winter bijvoorbeeld voor wortelgroenten en in de lente voor asperges.
  3. We kiezen voor peulvruchten, noten, pitten, zaden en pseudo- en volkorengranen. Deze producten zitten vol met essentiële eiwitten en vezels.

 

Heart4Food biedt je onze drie rituelen aan:
  1. Het eerste ritueel is mindful eten. Bewust met volle aandacht kauwen op elke hap voedsel, minstens 40 – 50 keer voor een gezonde spijsvertering. Te snel eten leidt tot vetopslag, overgewicht en weinig energie.
  2. Het tweede ritueel is om probiotisch rijk gefermenteerd voedsel, gezonde vetten, eiwitrijk voedsel van peulvruchten (bonen, linzen en erwten), zaden en noten, de juiste koolhydraten uit volle pseudogranen, veel groenten en fruit in je dieet op te nemen.
  3. Het derde ritueel is om de universele yin en yang principes te omarmen om een ​​leven in harmonie met de natuur te ondersteunen.

 

Plaats jouw bestelling hier online of neem contact met ons op

 

Recent Posts

Leave a Comment

0