Ik ben Phung

 In Alkalisch, Buiten yoga, Cancer Healing, Chakra, Detox, Herprogrammeer jezelf, Holistische gezondheid, Homeostase, Kanker genezing, Leefstijl, Lessons, Macrobiotisch, Massage, News, Nutrition, Ontgifting, Oorzaken van kanker, pH-waarde, Plant based, Plantaardig eten, Pranayama, Retraite, Voeding, Weight Control, Workout, Yoga, Zelfgenezend vermogen, Zuurstof en ademhaling

Lieve mooie ziel,

Ik ben Phung Ophaslat.

Als Holistisch healing coach, Chakra healing yoga docente en Emotional Cleansing & Release Consulente kan ik je helpen om weer bewust te worden van jouw diepste oorsprong van ZIJN, zoals Gezondheid, Liefde, Vrede, Harmonie, Geluk, Rust, Vrede en Eenheid.

Jouw geestelijke, lichamelijke en emotionele gezondheid staat bij mij op nummer 1.

Voor een holistische gezondheid is het noodzakelijk je op vier niveaus te ontgiften:
1. jouw gedachten
2. jouw emoties
3. jouw lichaam
4. jouw prana

Deze vier pijlers versterken je immuunsysteem, waardoor je weer heel bent; je gezond, ontspannen, vitaal, energiek en optimistisch voelt.

Door de juiste aandacht en inzet te besteden aan deze vier pijlers heb ik mezelf genezen van:
(jeugd-) trauma’s, astma, chronische depressie, angst- en paniekaanvallen, de fysieke blessures en mentale en emotionele trauma’s als gevolg van een auto- en een motorscooter ongeluk, verslavingen, burnout en zenuwinzinking.

Mijn pad naar heling leidde mij in feite naar de ontdekking en uitwerking van deze vier pijlers en daardoor ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van genezing van degeneratieve ziekten en geestelijke aandoeningen.

Aan de hand van zowel mijn persoonlijke ervaring met het helen van mijn eigen ziekten en aandoeningen als met de begeleiding van cliënten op hun pad naar genezing, gecombineerd met de millennia oude wetenschap en filosofie van yoga, heb ik de 7P-Tools ontwikkeld waarmee ik succesvol mijn cliënten begeleid naar heling van hun lichamelijke en geestelijke ziekten en aandoeningen:

1. De Juiste Ademhalingstechnieken en controle
2. De Juiste Mindset en Meditatie
3. De Juiste Oefeningen & Bewegingen
4. De Juiste Ontspanning
5. Het Juiste Dieet
6. De Juiste Ontgifting (Detox) van lichaam, geest, emotie & chi
7. Het Juiste Bewustzijn van Psychosomatische stoornissen / jouw pijn begrijpen en genezen

Mentaal en spiritueel werk:
– Emotionele reiniging en bevrijdingswerk;
– ‎Trauma(s) verwerking;
– ‎Begrijpen van de (pijn)signalen van je lichaam;
– Beheer stressniveaus

Onthoudt dat ziektes altijd weer terug kunnen komen. Het lichaam heeft zijn eigen (leer-) processen die zich niets van onze logica en deadlines aantrekken. Bij elke schijnbare terugval wordt je je steeds meer bewust van de aard en oorzaak van je ziekte. Ieder lichaam is uniek en door trial and error vindt je jouw juiste pad naar heling.

Bij mijn begeleiding prop ik je niet vol met psychische medicatie en clichés, maar help ik je écht vooruit op jouw pad naar heling.

80 procent vakmanschap, 20 procent humor en NUL procent bullshit!

Ben jij bereid om de dingen op te geven die je ziek maken en je problemen bij de wortels aan te pakken?

Jou en jouw dierbaren wens ik altijd een prachtige reis. Een reis in jezelf en buiten jezelf om…

En ik gun je dat je wordt bijgestaan in het loslaten van de oude lagen van jezelf die je niet langer dienen, de heling van onverwerkte emoties, het vinden van je adem, de stilte in jezelf, en het creëren van een prachtige visie of droom voor je leven.

In liefde, licht, warmte en succes,

 

Phung Ophaslat

Holistic Healing coach – Emotional Cleansing & Release Consultant – Chakra-Healing Yoga Therapy Teacher

Gegevens Heart4Life:
Website: www.selfsourceliving.com

Mail: heart4life@protonmail.com

Telefoon:
+31 (0)6 154 69 201

RABO:
NL77 RABO0332778606 t.n.v. Heart4life

KvK Midden Nederland 54232457
BTW nummer: NL177831868B01

 

Recent Posts
Comments
  • Louise Bettington
    Beantwoorden

    Hello colleagues, nice article and good arguments commented at this place, I am truly enjoying by these.

Leave a Comment

0