Verslag Nieuwjaarsbijeenkomst van zondagavond 06 -01- 2019

 In News

Hoi beautiful soulsย โค

Graag wil ik je hartelijk danken voor je deelname aan onze Nieuwjaarsbijeenkomst gisteren. Samen zijn, samen Zen!ย ๐Ÿค—๐Ÿ™๐Ÿป

Jullie enthousiasme en positieve inbreng in mijn geleide meditatie gaven mij veel energie en inspiratie.ย ๐Ÿคธ๐Ÿฝโ€โ™€๐Ÿ’

Met liefde en toewijding heb ik deze avond voorbereid en het ging beter dan ik mij vantevoren had voorgesteld. Echt een mooie start van 2019.๐Ÿ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“

Samen bouwden we een veld van energie dat jouw en mijn individuele intenties versterkte. Hoe mooi is dat!๐Ÿค—๐Ÿ’

Houdt dit vast en werk elke dag in volle aandacht en toewijding aan alles wat je doet. Dat is de ware yoga.๐Ÿง˜๐Ÿฟโ€โ™€โค

Wat zeker helpt, is (individueel, onder begeleiding of samen met andere mensen) regelmatig yoga te beoefenen. Daarom, aarzel niet en meld je aan voor de yoga lessen. Je lichaam, ziel en geest zullen je er dankbaar voor zijn.ย ๐Ÿค“๐Ÿข

In liefde en licht en energie,

Phung en Pearlย ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿขโค๐Ÿ•‰

 

Lieve mooie zielenย โค

Verlicht zijn we allemaal al. We moeten het ons alleen weer herinneren.

Dat was het thema van de Nieuwjaarsbijeenkomst van Heart4Life afgelopen zondagavond 6 januari in Phung’s yoga studio.

Door de schillen van gedachten, wensen, gevoelens, verwachtingen, teleurstellingen en pijn die je in de loop der jaren hebt opgebouwd ben je de aansluiting met je kern kwijtgeraakt.

Het goede nieuws…
…je kunt altijd verlichting vinden. Door uit de weg te gaan, weg van alle
gedachten, wensen, gevoelens, verwachtingen, teleurstellingen en pijn die tussen jou en je ware zelf in staan. Dan kom je in jouw plaats van heelheid waar alles puur is: Verlichting.

Nadat iedereen voor zichzelf op schrift had gezet in welke energieรซn hij of zij wilde komen en waarvan hij juist afscheid wilde nemen, begon het uitwerken van deze intenties.

In een sessie van drie en een half uur leidde Phung de aanwezigen door een reis langs de chakra’s en een geleide meditatie. Dit afgewisseld met de voor Phung karakteristieke humor en anekdotes. 70% Zen, 30% humor en NUL procent bullshit! Want verlichting is vooral met een glimlach naar je gedachten en gevoelens te kijken.

Yoga vormde een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst.

Een lichaam dat te lang stilzit of ligt, wordt lui. Men krijgt gezondheidsklachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

A flexible spine begets a flexible mind. (Een flexibele wervelkolom leidt tot een flexibele geest.)

One hip opener a day keeps the doctor away! (Eรฉn heupopener per dag houdt de dokter weg!)

Juist door de ademhaling door het gehele lichaam te leiden, laat je de energieรซn los waar je van af wilt en laat je de energieรซn toe die je naar je toe wilt halen. Het is een Spirituele Detox.

Bij een spirituele detox hoort ook een ontgifting van het lichaam. Want in het lichaam zit al ons emotionele afval opgeslagen.

Spirituele detox is de juiste ontgifting van lichaam en geest. De ontgifting van lichaam en geest vindt plaats door ontgifting van je gedachten, je emoties, je lichaam, je Chi.

Met yoga, de juiste ademhaling en het afvoeren van gifstoffen bouw je zowel aan je fysieke als je emotionele gezondheid. Daarom besloot de avond met een evaluatie onder het genot van een zorgvuldig door Phung bereide smoothie.ย ๐ŸŒ๐Ÿท๐Ÿ˜‰

๐Ÿ‘Œ๐ŸผHad je hier graag bij willen zijn maar heb je je kans gemist? Bij voldoende belangstelling organiseren we een extra “Ga verlicht het (nieuwe) jaar in met een Spirituele Detox” . Meldt je dus gauw aan bij Phung.

Namastรฉ, Phung
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿข๐Ÿ•‰โค๐Ÿง˜โ€โ™€๏ธ

Recent Posts

Leave a Comment

0