CBD Oil & CBD Water Soluble 4.0 %

 In Cannabis, Nutrition

 

Waarom CBD olie?

Verlichting van pijn
Werkt tegen neurologische aandoeningen
Verlichting van slaapproblemen
Vermindert aderverkalking
Vermindert ontstekingen
Vermindert botontkalking
Helpt de bloedsuikerspiegel te stabiliseren en de symptomen van diabetes te verlichten
Vermindert onrust, stress & depressieve gevoelens
Verlichting bij Parkinson tegen spasmen en spierspanning
Ondersteunt de genezing van kanker

Dit product is van Nederlandse makelij en deze kwekerij maakt uitsluitend gebruik van de toppen van biologisch geproduceerde planten. Zij gebruiken het extract zoals de natuur het heeft bedoeld. Dat is belangrijk voor de juiste werking en het succes van haar onze producten.

 

Omschrijving:

10 ml CBD olie in een handig doseerpompje. Dit product heeft een vergelijkbaar effect als een traditionele CBD olie met 40%.

Holy Ganja CBD Water Soluble is een rijke cannabinoïde oplossing op basis van kurkuma. In water oplosbare absorptie is snel en efficiënt en zorgt voor een verhoogde biologische beschikbaarheid. Het is ons smakelijke en drinkbare alternatief voor CBD-olie dat de ultieme CBD-ervaring biedt met een ongeëvenaarde snelheid van opname door jouw lichaam. Sneller begin en super effectief.

We hebben de biologische beschikbaarheid tot 10x verhoogd door het in water oplosbaar te maken. Het product bevat CBD, CBC en CBG, een hoge dosis curcumine en dezelfde verhouding van terpenen als de primaire hennep. Gebaseerd op onze gepatenteerde wateroplosbare formule.

Voor wie op zoek is naar een heerlijke proeverij en extreem effectieve CBD-olie.

 

Bestel hier je CBD Oil & CBD Water Soluble 4.0 %
Recent Posts

Leave a Comment

0