Gezond door Yoga, Voeding & Detox Workshop

 In News, Nutrition, Pranayama, Weight Control, Workout, Yoga

Heart4Life & Méderi
Gezond door Yoga, Voeding & Detox Workshop

Iedereen krijgt gifstoffen binnen via o.a. bespoten voedsel, luchtvervuiling en medicijnen. Ook stress verzuurt het lichaam. Als er meer gifstoffen binnenkomen dan je lichaam kan verwerken, worden die opgeslagen in je lichaam, met allerlei klachten als gevolg. Door yoga, voeding en detoxen help je je lichaam om weer optimaal te functioneren en krijg je meer energie.

Deze Yoga, Voeding & Detox workshop wordt je aangeboden door Phung Ophaslat en Jack van Dijk.

Over Phung Ophaslat (49),
Phung heeft zich gespecialiseerd in Chakra-/Healing-/Yin Yogadocente en Emotioneel Releasewerk. Haar emotionele obstakels uit het verleden combineren perfect met een sterke intuïtie als het gaat om genezing. Phung doet al een aantal jaren genezingswerk, zowel in Nederland als in Thailand. Ze werkt zowel zelfstandig als met partners in sommige van de genezingsprogramma’s. Haar werk als Emotional Release Consulente en Chakra-/Healing-/Yin Yogadocente doet ze vanuit haar hart en ziel. Met liefde, empathie en passie leidt zij mensen naar een gezond, vitaal, gelukkig en tevreden leven – minder afhankelijk van drugs, medicijnen en/of andere verslavingen. Haar missie in het leven is om mensen te steunen en te helpen bewust te worden van hun eigen innerlijke kracht en het vermogen om zichzelf te genezen van chronische-/degeneratieve aandoeningen.

Over Jack van Dijk (61), orthomoleculair geneeskundige, voedingsdeskundige, columnist, docent en topsportconsultant van Praktijk Méderi. Jack’s missie is om de gezondheid van mensen (preventief) te verbeteren middels de orthomoleculaire therapie. Jack’s specialisaties zijn o.a.: gewrichtsklachten (reuma, artrose, etc.), diabetes, tinnitus, bijnieruitputting (burn-out, chronische vermoeidheid en chronische stress) , fibromyalgie en kanker. Daarnaast is Jack bestuurslid en spreker van de Stichting Gezond Verstand Avonden en is hij werkzaam voor het Global Health Center in Venlo waar hij wekelijks spreekuur heeft.

Yoga en ademhalingsoefeningen ondersteunen de afvoer van afvalstoffen en ontspannen je zenuwstelsel, waardoor je lichaam tot rust kan komen. De Yoga sessies zijn opgebouwd als een Yin-Yang combinatie. De yang-lessen zijn gericht op een bewuste flow in de houdingen. De yin-lessen zijn gericht op ‘ZIJN’ in plaats van ‘DOEN’ en op observeren en leren accepteren van wat er is. Naast de fysieke voordelen ondersteunt yoga ook een mentaal detox effect waardoor het makkelijker wordt inzicht te krijgen in denkpatronen die je belemmeren om voluit van het leven te genieten.

 

WAT KUN JE OP DEZE DAG VERWACHTEN?

Om tien uur beginnen we met een warm welkom en voorstel rondje. Kom met een open mind en een nuchtere maag. Om optimaal van deze workshop te profiteren, verzoeken we je om anderhalf uur voor aanvang niets te eten en een half uur voor aanvang niets te drinken.

Daarna volgt er een half uur ademhalingsoefeningen en een uur yoga met specifieke asana’s (houdingen).

 

LUNCH
Het doel van Heart4Life Cuisine is het aanbieden van een heerlijke lunch die het bewustzijn stimuleert middels het voeden van lichaam, geest en ziel.

“Let food be thy medicine and medicine
be thy food.” ~ Hippocrates

Voeding & Detox met tips en tricks en over leefstijl

Na “Voeding & Detox” volgt een heerlijke ontspannende geleide chakra meditatie. We sluiten de dag af met een vitaliserende groene smoothie, uiteraard vers gejuiced. Hiermee kun je de vitaminen en mineralen in je lichaam goed aanvullen.

 

WAT BETEKENT YOGA, VOEDING & DETOX VOOR JE LICHAAM?

De yoga detox houdingen zijn erop gericht om je lichaam te ontgiften en je gezondheid te bevorderen. Het geeft je organen een flinke opkikker, je voelt je energieker en je spijsvertering zal beter gaan werken. Eventueel overgewicht kwijtraken wordt daardoor gemakkelijker. Je spieren worden sterker, je houding (zowel fysiek als mentaal) verbetert; alsmede je emotionele gezondheid.

 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

De workshop is toegankelijk voor iedereen. Of je veel of weinig ervaring hebt; of je fit of minder fit bent; voor jong en oud. En ook of je nu stijf of soepel bent, alsmede voor mensen met flink overgewicht is de workshop goed te volgen. Elke oefening wordt op 3 niveau’s aangeboden waardoor de les op maat is voor iedereen. Tevens voel je zelf wanneer het voor jou genoeg is, als een houding te zwaar wordt mag je je altijd vrij voelen om uit de houding te komen en je rust te nemen. Respecteer de grenzen die jouw lichaam aangeeft en forceer niets.

Wij willen graag dat je gezond en gelukkig bent, zodat je een mooie toekomst kunt hebben…

We zijn er voor je en voor jouw gezondheid… ALTIJD!

Phung en Jack xoxoxo

 

AANMELDEN YOGA DETOX WORKSHOP
Je kunt je hier aanmelden via of telefonisch, 06 1546 9201.

De yoga studio van Heart4Life bevindt zich aan de Duivenkamp 126 in Maarssen.

Programma:
Vanaf zondag 30 juni 2019.

We organiseren onze Yoga – Voeding & Detox workshop ook op de volgende dagen:

– Zondag 7 juli

– Zondag 14 juli

Max 7 deelnemers per keer

Prijs: 69 euro per persoon

10:00 uur: introductie rondje
10:30 uur: ademhalingsoefeningen
11:00 uur: lezing voeding
12:00 uur: gezonde detox lunch
13:30 uur: lezing detox
14:30 uur: (yin/yang) yoga detox oefeningen
15:30 uur: chakra meditatie
16:00 uur: einde programma/workshop

Let op! De workshop kan uitlopen omdat we graag hebben dat je “Zen” naar huis gaat.

Je krijgt tevens een E-book via de mail na de workshop. Eerst ervaren en doen. Hoe mooi is dat!

1-daagse workshop over Yoga, Voeding en Detox

Datum: 22 september 2018
Aangeboden door: Phung Ophaslat en Jack van Dijk

Tijd: 10:00 tot 12:00 uur,
lunchpauze,
13:30 tot 16:00 uur

Prijs: 69 euro per persoon inclusief: thee / sap, smoothies, lunch en E-book.

Locatie: Maarssen

Hier kun je je hier aanmelden voor de workshop (dit is verplicht)

Je kunt je ook telefonisch aanmelden:
+31 (0) 615 469 201.

Het verschuldigde bedrag voor de cursus/workshop dient ten minste 2 weken voor aanvang betaald te zijn.

Annuleringen zijn mogelijk tot 7 dagen voor aanvang van de cursus/workshop.

Annuleringen 14 dagen of meer voorafgaand aan de cursus/workshop worden volledig terugbetaald.

Annuleringen binnen 7 dagen na de startdatum van de cursus/workshop worden niet terugbetaald. Je mag de workshop wel aan iemand anders cadeau doen.

Last-minute registraties worden geaccepteerd tot 1 dag voorafgaand aan het evenement, maar kunnen alleen contant worden betaald bij aankomst.

Lees hier onze Servicevoorwaarden Heart4Life:

De betaling van de workshop kan contant of op voorhand gestort worden op de bankrekening: RABO: NL77 RABO0332778606 t.n.v. mw. A. Ophaslat (Heart4life), o.v.v. uw (bedrijfs) naam en Workshop.

Aansprakelijkheid:
Heart4Life kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel of verlies van en / of schade aan de persoonlijke bezittingen van deelnemers tijdens of als gevolg van de workshop. Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Recent Posts

Leave a Comment

0